EFT

EFT staat voor emotional freedom technique.
Ik vind dit een prachtige manier om emoties te verwerken. Het werkt snel en effectief om stress, spanning en angst in je lichaam te verwerken.
Als er iets ( heftigs) gebeurt dan geeft dat meteen een reactie in je lichaam. Vaak blijft er nog een restje spanning in je lichaam achter, waardoor je op een bepaalde (felle) manier reageert. Deze reactie is meestal niet de reactie die je wilt, bijvoorbeeld angstig of boos of iets dergelijks.
Met behulp van EFT ontkoppel je de oude ervaring met de fysieke reactie, waardoor je vanaf nu kunt reageren op een rustigere manier. De emotie anders kunt ervaren.

EFT is een simpele manier van werken, waarbij je gebruik maakt van kloppen op bepaalde accupunctuur punten. Deze techniek heeft een sterke invloed in bepaalde hersengebieden en vermindert in die gebieden de te hoge prikkelactiviteit. Het verwijdert de negatieve lading van belastende herinneringen.
De resultaten zijn blijvend, zonder eindeloze praatsessies en behandelingen.
Bij kinderen kan soms één sessie al genoeg zijn om een grote verandering te merken.

Je kunt EFT toepassen bij angst, faalangst, boosheid, pesten, eetproblemen, traumatische ervaringen, pijnlijke herinneringen, angst voor bepaalde dieren, spreekangst, slaapproblemen en nog veel meer.

Ouders en kinderen kunnen het thuis heel goed zelf toepassen, nadat ze het samen geleerd hebben.

Voor meer uitleg of informatie mag je me altijd vrijblijvend bellen of mailen.