WIE BEN IK?

Ik ben Hanneke van Lieshout. Samen met mijn man Sven en onze drie kinderen, Daan, Tim en Sofie, woon ik in het karakteristieke Eersel, vlakbij Eindhoven. Ik ben een enthousiaste, intuïtieve vrouw en werk graag vanuit mijn hart. Een gezellige, huiselijke sfeer en vertrouwen in elkaar vind ik daarbij belangrijk.

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de PABO. Daarna heb ik bijna 13 jaar voor de klas gestaan in het basisonderwijs. Van groep 1 tot en met groep 8. Allemaal even leuk!
In het onderwijs merkte ik dat ik te weinig tijd had om kinderen echt verder te helpen met hun ontwikkeling als individu en dat is wat ik het liefst doe. Ik vind het belangrijk dat kinderen blij zijn met zichzelf en trots zijn op wie ze zijn. Ze mogen er zijn met al hun mooie en bijzondere kanten! Daarom ben ik de opleiding ‘magie van kindercoaching’ in Goirle gaan doen. Fantastisch om kinderen hun eigen magie te laten ontdekken.

Ik vind het belangrijk dat kinderen lekker in hun vel zitten en daarbij gestimuleerd worden om hun eigen oplossingen te bedenken en daar zelf verantwoordelijkheid voor dragen. Dat ze zich bewust zijn van hun kwaliteiten en kunnen, hun eigen magie. 
Een positieve en liefdevolle benadering en respect hebben voor jezelf en voor anderen vind ik daarbij belangrijk. Samen gaan we ontdekken welke weg we het best kunnen bewandelen.

Mijn gezin

De kleipoppetjes op de foto bovenaan de pagina, zijn gemaakt door mijn jongste zoon op vierjarige leeftijd. Ons gezin!